Utgångspris: 2.050.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Norra Bogesundsgatan 10

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 67 m²
  • Byggår: 2013

Här på Norra Bogesundsgatan 10 finns en ytterst välbehållen och fin tvåa om 67 kvadratmeter med stor inglasad balkong.
Lägenheten är belägen på våning ett med en genomgående välplanerad planlösning.

Invändigt känns atmosfären luftig och generös. Här finns genomgående ekparkett, välbehållna väggar och naturligt ljusinsläpp.
Välkomnande hall med tillgång till klädkammare, generöst sovrum med god förvaring bakom skjutdörrar. Badrummet är helkaklat med en kombination av både vitt och svart kakel. Här finns egen tvättsektion installerad i form av tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrummet ligger öppet mot köket vilket skapar en stor social yta när vänner och familj är på besök. Köket från HTH går i vitt och inkluderar god skåpförvaring och möjlighet finns att installera köks-ö. Utöver dessa ytor finns en stor inglasad balkong om ca 11 kvm att nyttja – perfekt till sommarhalvåret. I källaren finns stort garage för medlemmarna att nyttja, plats delges efter kö.

Månadsavgiften om 3665 kr därefter tillkommer fasta kostnader för värme, vatten och el. Föreningen har knutit el-avtal vilket innebär en lägre kostnadspost för er i förbrukning av hushålls-el. Det som förbrukas debiteras i efterhand. Fiber är indraget via Wetternet.

Läget på Gräshagen är optimalt för både dig som gillar stadslivet men även för naturälskaren. På armlängds avstånd finns vacker skog upp mot Vattenledningsparken som innebär härlig natur och fina promenadslingor. I området finns matbutik, pizzeria och otroligt smidiga förbindelser till centrala Jönköping. Härifrån kan ni cykla eller ta bussen in till stan, förbindelserna är mycket goda och avståndet precis lagom.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare Ramsin Warda – 0704 89 51 21 för mer information.

Karta för Norra Bogesundsgatan 10

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-grashagen-jonkopings-kommun-norra-bogesundsgatan-10-21018017

Avstånd till vatten: 1300

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55473