Utgångspris: 3 250 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Norgårdsgatan 4A

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 112 m²
  • Byggår: 1946

Norgårdsgatan är en liten och halvt undangömd gata mitt på Torpa. Gatan leder ner mot Friaredalen och lägenheten ligger längst upp och längst fram mot dalen nedanför, på första parkett på riktigt.
Bostadens alla härliga attribut gör den sannolikt helt unik, definitivt väcker den känslor och begär. Den är fördelad på två plan som binds samman av en spiraltrappa. Entréplanet består av sovrum, kök som är sömlöst planerat mot vardagsrummet samt ett badrum med egen klädvård.
En trappa upp finns ett stort allrum att nyttja helt efter eget önskemål, kanske vardagsrum eller ett lyxigt sovrum. Bostadens gobite, terrassen nås från allrummet uppe och är en historia för sig. Stort till ytan, helt insynsskyddad och i höjd med trädkronorna utanför.
Den är dessutom vänd åt väster så dagens soltimmar är många. En molnfri natt rekommenderas alla nattugglor ut på terrassen då stjärnhimlen härifrån är magisk.

Lägenheten är i ett mycket bra skick, rakt igenom, så det är bara att flytta in, packa upp och fortsätta med livet precis på samma ställe som du tidigare var. Ingen tråkig och tidskrävande renovering här inte!

Här bor man verkligen lite för sig själv fast man är mitt i stan. Man ser upp till Stadsparken några gator ovanför, Friaredalen ligger för ens fötter och vänder man blicken åt motsatt håll når man stans mest centrala delar på några minuters promenad.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Norgårdsgatan 4A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-torpa-soder-jonkopings-kommun-norgardsgatan-4a-21302345

Avstånd till vatten: 650

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55336