Utgångspris: 5 700 000 kr

Beskrivning av Villa Nedra Vannborga by 26

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 179 m²
  • Byggår: 1978

I Nedra Vannborga några få km norr om Köpingsvik finner Ni detta mycket läckra och ljusa boende. Bostaden är för dig som vill ha hav och natur och arkitektonisk skönhet att njuta av året runt. Panoramautsikten över ett blått Kalmarsund där man ser Slottsruinens siluett på avstånd är magisk, från bl.a. glasbalkongen som är en av alla uteplatser mot havet.
Det äldre huset har byggts till med 110 kvm för några år sedan och bildar nu ett mycket läckert och smakfullt boende med fönster som är hela 6,5 meter upp till taknock.
Detta är också ett mycket praktiskt boende om Ni är många i familjen eller har många gäster, eftersom både den nya och den gamla delen har kök och badrum – två boenden som fungerar var för sig. Låga uppvärmningskostnader med bergvärme i nybygget.
I den nya delen har bara de bästa materialen används i byggandet, här andas det harmoni från golv till tak. På nedre plan finns det luftiga och ljusa allrummet som även inrymmer kök och matplats med skjutbara fönster till uteplatsen mot havet.
Den vackra övervåningen inrymmer två sovrum, toalett och en del med plats för den bästa fåtöljen där Ni kan slå Er ner och drömma Er bort och njuta av panoramautsikten över ett glittrande Kalmarsund. Från glasbalkongen kan man se solen gå ner och njuta, efter ett härligt kvälldopp.
Den gamla delen innehåller kök och allrum i öppen planlösning, ett större och två mindre sovrum samt toa/dusch/tvätt rum. I den gamla delen av huset återstår lite invändigt arbete för att få den tipptopp! En byggnad till – Det gamla garaget på ca. 40 kvm är renoverat utvändigt med ny panel och nytt plåttak och helt nya fönster som också bjuder på utsikt över Kalmarsund. Invändigt är arbete påbörjat att bygga om till gästhus/ateljé/hobbyrum – välj själv!
Tomten kan i dagsläget upplevas lite vildvuxen vilket beror på att säljaren inte haft möjlighet att hålla efter grönskan det senaste året.
Omgivningen bjuder på bad vid en sandstrand bara 200 meter bort och underbara strövområden längs havet både åt norr och söder och givetvis härlig havsutsikt med underbara vyer året runt! I Nedra Vannborga finns en aktiv bysamfällighet som sköter om såväl boulebanan, sandstranden och naturen i den lilla byn.
Välkommen till ett av Ölands gömda smultronställe där ett fantastiskt hus bjuder på havsutsikt och vilsam harmoni.

Karta för Nedra Vannborga by 26

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-kopingsvik-borgholms-kommun-nedra-vannborga-by-26-21049795

Avstånd till vatten: 150

  • Borgholms kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38796