Utgångspris: 2 950 000 kr

Beskrivning av Villa Nåthult BJÖRKLIDEN 2

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 78,8 m²
  • Byggår: 2022

Välkomna till Nåthult och Björkliden 2, ett charmigt hus beläget mitt ute på landet. Här möts ni av en atmosfär av lugn och ro, bortom stadens brus och stress. Med vidsträckta vyer som sträcker sig så långt ögat kan nå, erbjuder detta boende en fristad från vardagens tråkigheter.

Huset erbjuder ett luftigt och öppet vardagsrum på entréplan, ett badrum, kök och två sovrum. Mitt i huset leder en spiraltrappa upp till allrummet/vardagsrummet där du kan njuta av en fantastisk vy.

Björkliden 2 är inte bara ett hem, det är en plats där man kan andas ut och njuta av den naturliga skönheten som omger en. Från det ögonblick ni kliver in genom dörren omfamnas ni av en varm och välkomnande känsla, som om huset självt hälsar er välkomna till ert nya hem.

Med närheten till Skillingaryd finns alla bekvämligheter och nödvändigheter inom räckhåll, samtidigt som ni kan dra er tillbaka till er fridfulla oas när dagen når sitt slut. Oavsett om ni är ute efter avkoppling eller äventyr finns det något för alla här på Nåthult och Björkliden 2.

Så låt oss välkomna er till ert nya kapitel i livet, där varje dag är fylld med möjligheter och varje kväll är en påminnelse om den underbara lugn som finns att finna i att kalla detta hus för hemma.

Karta för Nåthult BJÖRKLIDEN 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-skillingaryd-vaggeryds-kommun-nathult-bjorkliden-2-21355805

Avstånd till vatten: 2600

  • Vaggeryds kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56891