Utgångspris: 5 500 000 kr

Beskrivning av Villa Narvavägen 5A

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 155 m²
  • Byggår: 1984

Välkommen till Narvavägen 5A!

Denna charmiga bostad erbjuder en gedigen arkitektur och en genomtänkt planlösning som passar både familjeliv och sociala sammankomster. Beläget på en av de mest eftertraktade adresserna, Narvavägen, är detta hem en perfekt kombination av komfort och bekvämlighet.

På entréplanet möts du av en rymlig hall som leder dig vidare till ett generöst allrum, ett sovrum perfekt för gäster eller familjemedlemmar, ett badrum samt en praktisk tvättstuga. Här finns även tillgång till det anslutna garaget, vilket gör det smidigt att komma och gå.

En trappa upp välkomnar dig det ljusa och luftiga vardagsrummet med en öppen planlösning mot köket. Här finns gott om plats för umgänge och avkoppling. Dessutom finns ytterligare tre sovrum samt ett badrum.

En av höjdpunkterna på detta våningsplan är den inglasade altanen som ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet året runt. Den välskötta trädgården är en fridfull oas som bjuder in till avkoppling och lek, och tack vare den något mer privata placeringen kan du njuta av lugnet i din egen lilla vrå.

Denna bostad på Narvavägen 5A är en perfekt plats att kalla hem, med sina smarta lösningar och harmoniska atmosfär.

Varmt välkomna till Narvavägen 5A!

Karta för Narvavägen 5A

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-bymarken-jonkopings-kommun-narvavagen-5a-21347128

Avstånd till vatten: 1100

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55448