Utgångspris: 2.850.000 kr

Beskrivning av Villa Näckrosvägen 1

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 145,5 m²
  • Byggår: 1946

Välkommen till Näckrosvägen 1 i Mullsjö! Denna fantastiska funkisvilla är högt belägen på hörntomt och har ett perfekt läge nära förskola, centrum, tågstation och busshållplats. Men det bästa med detta underbara läge är att fastigheten har en del i en brygga och badplats som delas med ca 20 andra fastigheter. Här kan du njuta av sommardagar i vattnet och koppla av vid strandkanten.
Väl inne i huset möts du av ett underbart vardagsrum med ljus från flera håll. Här finns tidstypiska detaljer som öppenspis, fiskbensparkett, skjutdörrar och en rymlig matsal i fil (möjligt sovrum). Köket är ett riktigt kvalitetskök från Vedum, stilrent i funkisstil med en praktisk köksö och gott om förvaring. Här är det generöst med ljusinsläpp, perfekt för både matlagning och sociala stunder. På entrévåningen finner vi också ett renoverat badrum med dusch & en praktisk klädgarderob.
Övervåningen erbjuder 2st rymliga sovrum, ett stort allrum med utgång till balkong, en inredningsbar sidovind & badrum med badkar.
En praktisk groventré ligger i anslutning till carporten vilket underlättar vardagen. I källarvåningen finns också ett rum(tonårsrum/kontor), en rymlig tvättstuga och gott om förvaringsmöjligheter. Dessutom finns både garage och elbilsladdare för den miljömedvetna köparen.

Uteplatsen är fantastisk med ett utomhuskök och en vedeledad pizzaugn, perfekt för sommarens grillkvällar och festligheter. Dessutom finns både balkong och altan i söderläge, vilket ger många möjligheter till soliga dagar utomhus.
Som grädden på moset finns även ett fristående uterum med braskamin och hög mysfaktor – perfekt för avkoppling och trevliga stunder under alla årstider.

Sammanfattningsvis är detta en drömvilla med en perfekt placering och fantastiska utomhusmöjligheter.
Låt oss visa dig allt som Näckrosvägen 1 har att erbjuda!
Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Johan Agnesund på 072-666 94 17 för bokning av privatvisning.

Karta för Näckrosvägen 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-torestorp-mullsjo-kommun-nackrosvagen-1-21230256

Avstånd till vatten: 150

  • Mullsjö kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56532