Utgångspris: 4 300 000 kr

Beskrivning av Villa Näckrosstigen 8

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 169 m²
  • Byggår: 2004

Nu har vi nöjet att presentera denna arkitektritade enplansvilla på Näckrosstigen på Västra Strand! Här bor man på populär adress i direkt närhet till avkopplande promenader längs Hjortsjöns vattenkant. Med en dekorativ och lättskött trädgård får du en underbar plats där du kan odla, leka och njuta av utomhuslivet året runt.

Innanför den stilrena fasaden, kombinerad av snyggt grånad träpanel behandlad med järnvitriol och liggande svartmålad panel, möts man av ett ljust och välplanerat hem med öppna ytor och generösa fönsterpartier, den gedigna takhöjden adderar ytterligare till den luftiga atmosfären och ger en fantastisk rymd.

Köket, matplatsen och vardagsrummet flyter samman i en harmonisk enighet och här ges bra ytor för vardagens bestyr och till gemenskap och umgänge. Ta steget ut och njut av härliga soliga dagar och ljumma sommarkvällar i det inglasade uterummet eller på det generösa soldäcket i västerläge. Här är platsen där man kan koppla av, sola, grilla och umgås med familj och vänner under en klar himmel.

Här är det inte bara sällskapsytorna som imponerar – denna villa erbjuder upp till fem rymliga sovrum, varav master bedroom stoltserar med både anslutande walk-in closet och badrum en-suite. I det som tidigare varit garage huserar numera ett gym och förråd, här har man egen ingång och detta rum passar perfekt som tonårsrum. Dessutom finns ytterligare ett badrum och ett praktiskt tvättrum som gör vardagslivet både bekvämt och enkelt att hantera.

Huset står placerat på en plan och lättskött hörntomt där man kan skapa en grönskande oas och skörda sina egna grönsaker och örter direkt från trädgården. Samtidigt finns gott om utrymme för lek och trädgårdsaktiviteter för hela familjen att utforska och njuta av. Här finns även en isolerad friggebod som lämpar sig som hemmakontor alternativt gästrum. Vid husets entré finns även parkering och elbilsladdare. Detta boende passar ypperligt för familjen som önskar ett bekvämt boende i lugnt och familjärt villakvarter. Här bor man med närhet till grönområden, lekplatser, skolor samt goda kommunikationsmöjligheter med både tåg och buss. Sammantaget är detta ett mycket tilltalande hus i gott skick, redo för nästa familj att trivas i och skapa sina egna minnen.

Varmt välkomna att boka Er visningstid!

Karta för Näckrosstigen 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-vaggeryds-kommun-nackrosstigen-8-21344166

Avstånd till vatten: 100

  • Vaggeryds kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56733