Utgångspris: 1 495 000 kr

Beskrivning av Villa Nabovägen 8

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 98 m²
  • Byggår: 1970

Läget är ett av Tvärskogs bästa på återvändsgata och med både skogen och skolan ett sten kast bort. Huset har varit nuvarande ägares sedan uppförandet 1969-70. Här kan du flytta in och börja bo och har dessutom alla möjligheter att förvandla detta till ditt drömboende!

Idag finns här 3 sovrum på entréplan, badrum samt kök och vardagsrum med utgång till den inglasade altanen – i sydvästligt läge med ljuvlig kvällssol!
I källaren finns gillestuga med öppenspis som utrustats med insatskamin och som ger både otrolig värme och en mysig stämning under framförallt höst och vinter. Dessutom finns här ännu ett stort rum som skulle kunna nyttjas som sovrum och även kontor och tvättstuga.
På garageuppfarten får du plats med två bilar, det finns dessutom ett garage med plats för en bil och arbetsbänk – arbetsyta.

I Tvärskog är det lätt att trivas. Bygdeföreningen och idrottsföreningen arrangerar olika aktiviteter med jämna mellanrum, till exempel spolar man isbana om vintern när möjligheten finns, det finns bingorundor och en del andra saker. Motionsspåret startar alldeles i närheten, bakom förskolan finns en mycket uppskattad pulkabacke, på andra sidan landsvägen finns fotbollsplanen med den tillhörande padelbanan och vid ån finner man badplats Ryabacken.

Dessutom har man inte mer än 20 min in till Kalmar city så här finns verkligen chansen att bo på pendlingsavstånd till Kalmar, eller Nybro för den delen. Inte att förglömma är Ljungbyholm och dess faciliteter med ICA, bank, vårdcentral.

Varmt välkommen till ditt nästa drömboende!

Karta för Nabovägen 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-tvarskog-kalmar-kommun-nabovagen-8-21314231

Avstånd till vatten:

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38893