Utgångspris: 1.400.000 kr

Beskrivning av Villa Myrvägen 7

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 66 m²
  • Byggår: 1966

I kustnära byn Södra möckleby invid Degerhamn och historiska Södra bruket ligger villan med källare och garage. Boendet har varit i samma familjens ägo sedan byggnadsåret 1967. Fastighetens tomt har varit ett skötebarn med en rik flora och bra jordmån.

+ Huset har fått nytt tak, nya fönster och fiber under åren 2015-2020.

Boendet ger ett välvårdat intryck, men behöver en modernisering av sin interiör som till större delen varit orörd sedan byggnadsåret.

+ Vattenburet värmesystem till el-panna från IVT, som ger möjlighet till att komplettera till luft/vatten för den som önskar.

Huset disponeras med källarplan med gillestuga, tvättstuga, pannrum samt ett stort förrådsrum med möjlighet till grovéntre mot garageinfart.
Entré via tambur ½ trappa upp. Entréplan med hall, vardagsrum i söderläge, tre sovrum, badrum samt ett folkhemskök med bra matplats.
Enklare garage med plats för en bil.

Trädgården med gräsmatta, rabatter, omgärdas av välordnad oxelhäck.

I Södra Möckleby finns pizzeria, mataffär, gym med duschar och bastu, bibliotek, blomsteraffär och närhet till Grönhögens populära golfbana och endast ca. 1,3 mil till Ottenbys fågelstation. För den båtintresserade finns djuphamn med möjlighet till båtplats via Degerhamns båtklubb.

Kommunalt V/A och indragen fiber!

– Yttertaket åtgärdat 2024 av byggföretag efter besiktnings anmärkning.

Fastigheten är besiktigad och säljs med friskrivningsklausul för dödsbo.

Karta för Myrvägen 7

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-sodra-mockleby-morbylanga-kommun-myrvagen-7-21288970

Avstånd till vatten: 700

  • Mörbylånga kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38663