Utgångspris: 2.795.000 kr

Beskrivning av Villa Myrliden 5

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 133 m²
  • Byggår: 1974

Med ett av Mullsjös bästa lägen finns denna 70-talsvilla som bjuder på en flexibel planlösning för både den stora och lilla familjen. Den natursköna omgivningen, med utsikt över skog och sjö, erbjuder en unik fridfullhet som blir din vardag. På balkongen i västerläge kan du njuta av kvällssolen och dela sommarkvällar med vänner och familj.
Interiört erbjuds en tilltalande planlösning som ger många möjligheter. Det finns idag två fullutrustade kök, ett på entréplanet och ett på souterrängplanet. Vidare på souterrängplanet finner du ett helkaklat badrum, ett sovrum (som kan delas av till två), förråd och ny entré.
På övervåningen erbjuds ett badrum, två sovrum, vardagsrum och ett kök med tillhörande matplats. Planlösningen ger möjlighet att hyra ut ett våningsplan. Det passar även perfekt som ett generationsboende. För dig som önskar kan avskärmningen mellan våningsplanen tas ned.
Nyligen installerades solceller på taket, vilket ger lägre elkostnad. Även en ny luftvärmepump har monterats och bidrar till lägre driftskostnad.

Villan ligger alldeles intill naturen och ändå nära till centrala Mullsjö.
Tågstationen är belägen inom promenadavstånd och erbjuder resor till Jönköping, Huskvarna, Nässjö, Falköping, Göteborg och andra orter.
Pendlingsavståndet till Jönköping är bekvämt. Med bil når ni Jönköping under 25 minuter tack vare smidig riksväg.
I Mullsjö finns allt ni behöver för en bekväm vardag. Utöver förskolor och grundskolor finns det två mataffärer, affärer, vårdcentral, apotek med mera.

Karta för Myrliden 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-mullsjo-kommun-myrliden-5-21228916

Avstånd till vatten: 50

  • Mullsjö kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56532