Utgångspris: 2 450 000 kr

Beskrivning av Villa Myrlanda Fageräng 1

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 88 m²
  • Byggår: 1930

Välkommen till Myrlanda Fageräng 1 – litet hästställe mitt emellan Myresjö och Landsbro! Här finner du ett charmigt litet hus tillsammans med en stallbyggnad som erbjuder fem boxar, ett dubbelgarage och en övervåning som kan användas som kontor, för hobby eller som gästlägenhet (observera att vatten och avlopp saknas). Rasthage finns i anslutning till stallet och möjlighet finns att få arrendera intilliggande betesmark. Dessutom finns en egen paddock med belysning för bra träningsmöjligheter.

Bostadshuset består av två våningar och en källare. Entréplanet har kök, vardagsrum, badrum och ett större förråd. Övre plan består av två rum, varav ett större. I källarplanet finns ytterligare ett rum som kan användas som förvaringsutrymme eller hobbyrum. Huset har genomgått flera renoveringar senaste åren. Köket renoverades 2022, badrummet och altanen 2016 och fönster byttes 2015, samtidigt som hela övre planet gjordes om. Solceller installerades 2023.

Detta hästställe är perfekt för dig som vill bo lite utanför samhället men ändå ha närhet till bekvämligheter. Med cykelavstånd till både Landsbro och Myresjö får du det bästa av två världar: lugnet på landet och enkel tillgång till service och aktiviteter. Myrlanda Fageräng 1 är en perfekt plats för dig som vill ha dina hästar nära och leva i en naturskön miljö.

Bostadsbyggnaden är SBR-besiktad och protokoll finns hos mäklaren.

Karta för Myrlanda Fageräng 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-myresjo-vetlanda-kommun-myrlanda-fagerang-1-21364841

Avstånd till vatten: 700

  • Vetlanda kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57471