Utgångspris: 4 300 000 kr

Beskrivning av Villa Munkaskog Strandsro 1

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 46 m²
  • Byggår: 1954

Välkommen till Munkaskog Strandsro 1 – din egen oas vid Vätterns förtrollande kant. Här erbjuder vi en fastighet som är mer än bara ett hus; det är en plats där drömmar blir verklighet och livet tar ett djupare andetag.

Läget är inget mindre än magiskt. Huset är omgivet av en skog på ena sidan och Vätterns glittrande vatten på den andra. Att vakna upp till sjöutsikt är en lyx som inte kan beskrivas med ord och när du längtar efter att känna Vätterns klara vatten omfamna dig tar du bara trappan ner till bryggan och båthuset. Även om båthuset i sig behöver en del kärlek är det perfekt för att lagra allt du behöver för dina äventyr på sjön.

Detta är platsen för dig som älskar att utforska naturen omkring dig. Här kan du gå på upptäcksfärd i skogen, bada i kristallklart vatten eller helt enkelt vara i ditt eget sällskap och njuta av tystnaden och friden. Men det är inte bara för de vuxna som Munkaskog Strandsro är en dröm, det finns också gott om gräsytor för de små att leka på, vilket ger hela familjen möjlighet att skapa minnen tillsammans.
Huset är väl omhändertaget och erbjuder tre rum och kök, där vinden har omvandlats till ett charmigt sovrum. Dessutom finns här en stor inglasat altan, perfekt att krypa in under om vädret skulle vara av det sämre slaget. På tomten finns också en förrådslänga, ett utedass och en praktisk carport.

Så när vardagens stress och krav börjar ta ut sin rätt kan du alltid drömma dig bort till Munkaskog Strandsro 1. Det är en plats som är som bomull för både kropp och själ. Kom och upplev den själv – kontakta oss på Bjurfors så är du är varmt välkommen att besöka denna oas.

Munkaskog ligger strax norr om Habo, en tätort som erbjuder allt som behövs för ett praktiskt liv. Till Habo tar det inte mer än ett par minuter. Än närmare ligger Lustfyllt, ett populärt café väl värt ett besök.

Karta för Munkaskog Strandsro 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-habo-munkaskog-habo-kommun-munkaskog-strandsro-1-20562575

Avstånd till vatten: 50

  • Habo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56635