Utgångspris: 2 500 000 kr

Beskrivning av Villa Munkabo 65

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 130 m²
  • Byggår: 1965

Välkommen till detta fantastiska hus med ett vackert och lantligt läge, endast tjugo minuter från Jönköpings stadskärna. Här får du det bästa av två världar – lugn och avskildhet på landet kombinerat med närheten till stadens puls. Huset är välskött och klokt planerat, vilket gör det idealiskt för många olika familjekonstellationer.

Bostaden erbjuder tre rymliga sovrum, ett stort och inbjudande vardagsrum samt ett nyrenoverat badrum. Under nuvarande ägares tid har en lång rad renoveringar och förbättringar utförts, vilket har höjt boendekvaliteten avsevärt. En av höjdpunkterna är den nybyggda altanen från 2022 – en verklig pärla med stilren design och genomtänkta detaljer. Här kan du koppla av i spabadet och njuta av den fantastiska utsikten över de omkringliggande åkrarna vilket skapar en harmonisk och naturnära atmosfär.

Vakna upp till fågelkvitter och låt dig omfamnas av naturen som omger fastigheten. Detta är en plats att längta hem till, där stressen kan rinna av och pulsen sänkas. Den stora, välskötta trädgården erbjuder oändliga möjligheter – oavsett om du har gröna fingrar eller bara vill njuta av solens strålar. Välkommen hem till en plats där frihetskänslan är svår att ersätta och varje dag bjuder på nya perspektiv.

Karta för Munkabo 65

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-jonkopings-kommun-munkabo-65-21338993

Avstånd till vatten: 400

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56291