Utgångspris: 1 950 000 kr

Beskrivning av Villa Munkabo 6

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 148 m²
  • Byggår: 1978

Välkommen till denna charmiga fastighet med ett lantligt läge i idylliska Angerdshestra. Här erbjuds ett välplanerat 1 1/2-planshus med en generös boyta om 148 kvm som fördelas över fem rum och kök, inklusive tre rymliga sovrum. Boningshuset värms upp av ett effektivt jordvärmesystem med vattenburen värme, kompletterat med en luft/luft-värmepump som även fungerar som luftkonditionering under varma sommardagar. Vatten är enskilt som med servitut delas med tre grannar från en djupborrad brunn. Avloppet är däremot kommunalt.

Huset har två badrum, ett på varje våningsplan, vilket ger optimal tillgänglighet och bekvämlighet för hela familjen. Köket är modernt och funktionellt, med gott om förvaring och arbetsytor. Den inramade altanen mellan hus och garage erbjuder en privat oas för avkoppling och sociala tillställningar, och leder vidare till ett soligt trädäck som fångar morgon- och förmiddagssolen perfekt.

På tomten finner du också ett garage med tillhörande förråd samt en inbyggd före detta carport, vilket ger dig gott om förvaringsmöjligheter. Trädgården är lättskött med stora grönytor, inslag av trädgårdsväxter och fruktträd som smälter samman med den omgivande naturen.

Detta är en plats för både kropp och själ, där du kan njuta av lugn och ro i en vacker, naturlig miljö. Här bor du med naturen inpå husknuten, men ändå med närhet till stadens bekvämligheter och service på knappa halvtimman med bilen. Välkommen hem till en harmonisk tillvaro i Angerdshestra!

Denna försäljning har Länsdeklarerat Plus som innebär extra trygghet där både en överlåtelsebesiktning är utförd och en doldafelförsäkring är tecknad. Välkommen att boka er för visning på föreslagna datum. För övriga frågor kontakta ansvarig mäklare Berndt Lindberg på mobil 0734-131102 eller på e-post: [email protected].


Karta för Munkabo 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-angerdshestra-jonkopings-kommun-munkabo-6-21350536

Avstånd till vatten: 700

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56291