Utgångspris: 1 250 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Mossvägen 7

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 58 m²
  • Byggår: 1961

Uppe på höjderna i Huskvarna finner vi denna fina lägenhet på Mossvägen 7.

Lägenheten är belägen en halvtrappa upp i fastigheten vilket innebär att den passar såväl unga som äldre. Under första halvan av året så har bostaden fått sig en rejäl uppfräschning med nymålade väggar, nytt golv samt kök från IKEA.
Med kreativitet har säljaren gjort om bostaden och i skrivande stund nyttjas den som en trea. Här finns stora fönsterpartier och en öppen balkong som vetter åt stadens västra delar och bjuder på eftermiddag/kvällssol.

Vi välkomnas av en bred och ljus hall, rakt fram öppnar köket upp sig som är helt nytt från IKEA (2024). Här finns det goda arbetsytor för matlagning samt plats för matgrupp.
Till vänster sett från entrén följer en djup klädkammare, rymligt sovrum med plats för säng, nattduksbord och skrivbord. Badrummet har helkaklade väggar i ljus ton och golvet är belagt med plastmatta.

Vardagsrummet är ljust och fräscht. Här har säljaren delat av rummet för att skapa ytterligare ett sovrum men bevarat de sociala ytorna när vänner och familj samlas.
Från vardagsrummet nås den öppna balkongen. Goda förvaringsmöjligheter i bostaden bakom garderober samt klädkammare. Ytterligare förvaring medföljer i form av två källarförråd.

Bostadsrättsföreningen är stabil och välskött, med flertalet genomförda renoveringar som har höjt både fastighetens och boendemiljöns standard.
Investeringarna har varit dränering, takbyte samt ny entrédörr med kod/tagg och diverse måleriarbeten.

Varmt välkomna med er intresseanmälan till ansvarig mäklare, Ramsin Warda – 0704-89 51 21.

Karta för Mossvägen 7

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-jonkopings-kommun-mossvagen-7-21346674

Avstånd till vatten: 550

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56139