Utgångspris: 395 000 kr

Beskrivning av Tomt Mossvägen 10

  • Antal rum:
  • Storlek:
  • Byggår:

Denna tomt på 967 kvm är redo för att bli grunden för ditt drömhus. Med förberedda anslutningar till kommunalt vatten och avlopp, där anslutningskostnaderna redan är betalda, är det en perfekt plats att börja ett nytt kapitel i livet. Beläget i det lugna och trygga Horda, med utmärkta skolor, förskolor och en stark gemenskap, erbjuder denna tomt en fantastisk möjlighet att förverkliga dina byggdrömmar.

Att bygga ett nytt hus innebär minimala underhållskostnader och låga driftskostnader. Dessutom slipper du fastighetsskatten under de första 15 åren. Här får du inte bara en tomt, utan möjligheten att skapa ditt drömboende precis som du vill ha det. Missa inte chansen att göra din vision till verklighet på denna fantastiska plats!

Varmt välkommen att kontakta mäklare Sofia Bjurelid för visning!

Förbered dig gärna genom att:

– Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
– Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
– Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av er bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Välkommen att kontakta mig Sofia Bjurelid:
Tel: 070-865 09 73
Mail: [email protected]

Karta för Mossvägen 10

https://www.hemnet.se/bostad/tomt-horda-varnamo-kommun-mossvagen-10-21290861

Avstånd till vatten: 1200

  • Värnamo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 33179