Utgångspris: 2.375.000 kr

Beskrivning av Villa Mossgatan 5

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 126 m²
  • Byggår: 1959

KONTAKTA MÄKLARE FÖR VISNING. Här erbjuds ett inbjudande och rymligt hus på ett läge som är såväl centrumnära som lugnt. På Mossgatan 5 kan även den som har ett högt krav på sitt boende känna sig nöjd och tillfreds. Huset är i två plan och har fyra sovrum, ett vinterisolerat uterum utöver det vanliga och ett garage som inte går av för hackor. Huset har under åren skötts med varsam hand och huset har renoverats med exklusiva materialval. Belysningen runt om huset är planerad in i minsta detalj och är otroligt stämningsfull kvällstid. Utöver infarten vid garaget erbjuds en stor stenlagd yta som parkeringsmöjlighet.

Entrén har garderober och plats för lättare möblemang. På detta våningsplan finns tre sovrum, wc, en matkällare, tvättstuga med dusch och verkstad, med det lyxiga, helkaklade garaget innanför. Övre plan står för de sociala ytorna med ett trivsamt vitt Tibrokök, som är delvis öppet mot ett luftigt och ljust vardagsrum. Härifrån tar du dig ut till uterummet som du nyttjar året runt! Fantastiskt ljusinsläpp och stora ytor – plus att du får såväl värmen som stämningen från en kamin! Här på övervåningen finns också ett stort sovrum, ett badrum med badkar och en praktiskt kontorshörna.

Även utvändigt finns det mycket att tycka om med denna bostad. Förutom det fantastiska uterummet och den soliga och insynsskyddade terrassen, med sol hela dagen, finns en alldeles förträfflig carport. Till huset hör ett exklusivt dubbelgarage med kaklade väggar, betongplatta med golvvärme och gjutet valv med plats för flera bilar. På trädgården finns en friggebod om 15 kvm där halva är isolerad med indragen el och ett element. Har du tur växer smultronen så det knakar sommartid.

Här erbjuds ett av Ljungaområdets bästa lägen. En kort promenad från huset når du torget med caféer och butiker. Förskola har du ett stenkast bort och runt hörnet Folktandvården och Vårdcentral. På ca tjugo minuter kan du promenera bort till Sävsjö Badhus och närheten till slalombacken är ett stort plus vintertid. På fem minuter går du till Sävsjö Resecentrum med täta avgångar med buss till Vetlanda och Värnamo och tåg till Jönköping, Växjö, Stockholm och Malmö. Här finns allt och lite till för dig som vill ha ett boende utöver det vanliga på ett centralt läge.

Välkommen!

Karta för Mossgatan 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-ljungaomradet-savsjo-kommun-mossgatan-5-18562337

Avstånd till vatten: 950

  • Sävsjö kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 57636