Utgångspris: 4 975 000 kr

Beskrivning av Villa Montörvägen 4

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 180 m²
  • Byggår: 2012

Upptäck ditt nya drömhem i hjärtat av det omtyckta och barnvänliga området Fjölebro i Lindsdal! Detta imponerande 2-planshus välkomnar dig med stora sociala ytor, perfekt för både vardagliga familjemiddagar och festliga tillställningar!

Huset är byggt med omsorg och kvalitet, vilket märks i varje detalj. De påkostade materialvalen skapar en exklusiv atmosfär, och de två helkaklade badrummen är ett mästerverk i sig. Ett badrum lockar med dubbla duschar där ni tillsammans kan ta en varm dusch, medan det andra erbjuder både en dusch och ett bubbelbadkar. Bergvärme med vattenburen golvvärme på både entréplan och övervåningen. Kompletterande eldstad i form av en värmande täljstenskamin. Fastigheten är ansluten till fiber. Energieffektivt hus med en mycket låg energiprestanda!

Garaget är mycket praktiskt och i större storlek och så finns här en ovanpåliggande lägenhet. Perfekt för den som vill skapa extra inkomster genom uthyrning eller för den som önskar flexibilitet i boendet!

Uteplatsen är rymlig och trädgården är en fridfull oas intill ett lummigt skogsparti och grönområde med liten damm. Här kan du njuta av lugna stunder och skapa minnen med familj och vänner.

Detta fantastiska hem har även närhet till viktiga faciliteter såsom t.ex förskola, skola, mataffär och Fjölebro IP, vilket gör det till den perfekta platsen för en familj att växa och trivas.

Missa inte chansen att äga detta unika och välplanerade hem i Fjölebro. Kontakta oss nu för att boka en visning och låt denna dröm bli din verklighet!

Karta för Montörvägen 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-lindsdal-kalmar-kommun-montorvagen-4-21102015

Avstånd till vatten: 1700

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39363