Utgångspris: 695.000 kr

Beskrivning av Villa Mellanvägen 6

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 105 m²
  • Byggår: 1947

I natursköna Edsbruk hittar vi en trevlig och välplanerad 40-talsvilla i högt läge med gott om utrymme. Huset inbjuder till ett socialt liv över välplanerade 105 kvadratmeter med en trevlig planlösning. Vi välkomnas in till en stor hall som öppnar upp mot ett generöst vardagsrum med en eldstad för trevliga sammankomster och fester med familj och vänner. I köket finns ett praktiskt skafferi som gör dig som matälskare lycklig. Vidare finns två sovrum och ett allrum som likväl kan bli ett tredje sovrum om så behövs, samt ett badrum.
För er som behöver extra utrymme för kreativitet och hobbyverksamhet finns ett väl tilltaget källarplan på hela 135 kvadrat med två garage för den motorintresserade. Här finns även en extra toalett, matkällare, pannrum och tvättstuga med dusch.

Härlig trädgårdstomt som inbjuder till hopp & lek och avkoppling för familj och vänner med två uteplatser för att ta vara på sommaren bästa dagar. Här kan du som är trädgårdsintresserad få utlopp för dina gröna fingrar och för sommarens gäster finns en praktisk gäststuga på tomten.

Edsbruk ligger vackert beläget vid Edsån och Storsjön som erbjuder ett idylliskt läge som kommer att ta ditt hjärta med storm och med naturen runt hörnet kan du ta fina promenader i vackra omgivningar. Här finns en mataffär, antikaffär och grundskola med årskurs 1-6, samt öppen förskola. Perfekt beläget i närhet till Gamleby, Loftahammar, Västervik och Valdemarsvik.

Varmt välkommen att boka er på visning!

Karta för Mellanvägen 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-edsbruk-vasterviks-kommun-mellanvagen-6-21295622

Avstånd till vatten: 300

  • Västerviks kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 59474