Utgångspris: 3.640.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Mellangatan 6

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 83 m²
  • Byggår: 2021

Stort plus i kanten är att HSB Göta var snabba med att låsa räntan för föreningens lån. En 3-åring på 1,52% och en 5-åring på 1,66% resulterar till stabil framtid.

Välkommen till Mellangatan 8, där denna fantastiska trea väntar på sin första ägare! Denna bostad är helt nyproducerad och har en imponerande boyta på 83 kvm. Här kan du njuta av fantastiskt ljusinsläpp. Lägenheten har två balkonger. En stor som vetter mot söder och en som man når från sovrummet.

Interiört är lägenheten en modern dröm, med högkvalitativa ytskikt och moderna bekvämligheter. Vardagsrummet är rymligt och ljust, perfekt för att umgås med familj och vänner. De stora fönstren fyller rummet med naturligt ljus.

Köket erbjuder moderna vitvaror och gott om förvaringsutrymme. Här kan du laga god mat och bjuda in dina nära och kära till en härlig middag.

De två sovrummen är också ljusa och rymliga, med gott om plats för att göra dem till en bekväm plats att sova och koppla av på.

Sammantaget är detta en fantastisk möjlighet att äga en rymlig, modern och stilfull bostad på en eftertraktad adress. Kom och se det själv och upplev det bekväma och moderna livet som Mellangatan 6 har att erbjuda.

Karta för Mellangatan 8

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-liljeholmen-jonkopings-kommun-mellangatan-6-19830135

Avstånd till vatten: 200

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55451