Utgångspris: 2 195 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Mellangatan 49A

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 65 m²
  • Byggår: 1952

Kanske en av föreningens finaste trerummare? Välkommen till Mellangatan 49A, här bor man perfekt placerat mellan stad, sjö och natur i en lägenhet som är starkt präglad av en renoverad och stilmedveten interiör. Hit flyttar man rakt in utan att behöva ombesörja tidskrävande och kostsamt underhåll.

Lägenheten, som ligger bekvämt belägen en trappa upp, stoltserar med renoverat kök och badrum, två fullgoda sovrum, genomgående planlösning med fönster i öst och väst, vackra golv, praktiska förvaringslösningar och inte minst en västervänd balkong. Det här är en inflyttningsklar bostad som lämpar sig perfekt för såväl singeln, paret eller den mindre familjen.

Området i sig behöver ingen närmre presentation, utan Liljeholmen är en av stans mest populära stadsdelar att bosätta sig på. Det är gångavstånd in till stan, smidiga cykelvägar och bra kommunikationer. Ett par stenkast från lägenheten ligger en av Vätterns vackraste sandstränder med stora grönområden, strandpromenad, grillplatser och bad. Lite längre upp för backen mot Rosenlund finns Rosariet som med sitt vackra yttre är väl värt ett besök. Precis som Liljeholmsparken som erbjuder minigolf, glass och mysig natur.

Allt som allt erbjudes här en bostad som kombinerar ett lugnt men citynära läge, stilren design och hög komfort. Dessutom paketerat i en stabil bostadsrättsförening med sund ekonomi och välskött fastighet. Helt enkelt ett boende med utmärkta förutsättningar för att uppleva det bästa av Jönköping. Välkommen!

Karta för Mellangatan 49A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-liljeholmen-jonkopings-kommun-mellangatan-49a-21329506

Avstånd till vatten: 150

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55451