Utgångspris: 2.050.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Mellangatan 29

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 81 m²
  • Byggår: 1968

Välkomna till Mellangatan 29 på populära Liljeholmen.

Denna bostad om 3 rum och kök är fördelade över 81 välplanerade kvadrat. Stort vardagsrum med fina sällskapsytor där både soffgrupp och matbord får plats. Två rejäla sovrum där dubbelsäng får plats i båda. Via ett av sovrummen når ni även ut till den inglasade balkongen i soligt söderläge. Nyligen renoverat badrum utrustat med wc, duschhörna, tvättställ med kommod, spegelskåp samt tvättmaskin. Rejäl klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Köket är stort och luftigt men är i behov av modernisering.

Bostadsrätten tillhör en av Jönköpings mest välskötta och ekonomiskt stabila föreningar. Detta avspeglar sig i den tacksamt låga avgiften, i avgiften ingår värme, vatten, bredband och grundutbud av tv-kanaler! Föreningen har enbart 245kr i lån per kvadrat (enligt senaste årsredovisningen).

Bostaden är belägen på en lugn gata på Liljeholmen med Vätterstranden och Liljeholmsparken som närmaste granne. Här finns bland annat närhet till Högskolan, matbutiker, restauranger, Asecs, härliga grönområden och promenadstråk. För den som föredrar att åka kollektivt finns mycket bra kommunikationer endast ett stenkast från bostaden, annars går det utmärkt att promenera eller cykla till det mesta!

Är detta något för dig eller dina bekanta? Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Karta för Mellangatan 29

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-liljeholmen-jonkopings-kommun-mellangatan-29-21102115

Avstånd till vatten: 200

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55451