Utgångspris: 3.995.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Mellangatan 25

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 134 m²
  • Byggår: 2004

Vi är stolta över att presentera detta sällsynta tillfälle på marknaden – en makalös bostad belägen längst upp i huset med en hiss som tar dig hela vägen till ytterdörren. Välkommen till Mellangatan 25, en elegant bostad med en yta på 134 kvadratmeter som erbjuder oändliga möjligheter för en modern och bekväm livsstil.

Bostaden sträcker sig genom 4 rum och kök, men det är möjligt att enkelt omvandla den till 5 rum och kök för att möta alla dina önskemål. De generösa utrymmena och den genomtänkta planlösningen ger dig en känsla av rymlighet och komfort. Det ljusa och luftiga vardagsrummet imponerar med stora fönsterpartier och en otrolig takhöjd på nästan fyra meter. Detta ger inte bara en fantastisk atmosfär, utan släpper även in rikligt med naturligt ljus.

Två av sovrummen är utrustade med charmiga fönsterpartier, medan huvudsovrummet stoltserar med fönster i västerläge som bjuder in till underbara solnedgångar. Förvaringsutrymmen är gott om, och för att ytterligare förhöja bekvämligheten har vi en walk-in-closet i anslutning till huvudsovrummet.

Ett rymligt badrum väntar med moderna bekvämligheter, inklusive tvättmaskin och torktumlare för den ultimata praktiska lösningen. Dessutom finns en separat toalett i anslutning till entrén för gästernas bekvämlighet.

Sist men inte minst kan du njuta av kvällssolen på den inbjudande balkongen i nordvästläge. Här erbjuds en fantastisk utsikt över Vättern, vilket gör det till den perfekta platsen att koppla av och njuta av härliga stunder.

Mellangatan 25 är strategiskt belägen i ett lugnt och eftertraktat område. Med närhet till både natur och stadsliv kan du njuta av det bästa av två världar. Här finner du gröna parker för avkoppling och friluftsliv, samtidigt som du har bekvämt avstånd till affärer, restauranger och kulturella evenemang.

Karta för Mellangatan 25

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-liljeholmen-jonkopings-kommun-mellangatan-25-20365512

Avstånd till vatten: 200

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55451