Utgångspris: 1.575.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Mellangatan 20B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 40 m²
  • Byggår: 1937

Här på Mellangatan 20B – Liljeholmen – intill lugn och mysig gata finns denna fina tvåa i toppskick.

Här bor du i en lägenhet som är omhändertagen och i fint skick. Inget har lämnats åt slumpen utan en totalrenovering har genomförts. Vi möts av generös takhöjd med infällda spotlights i taket, härligt ljusinsläpp från fönsterpartier som vetter åt öster.
Köket är funktionellt med moderna materialval och erbjuder generösa arbetsytor med god skåpförvaring. Sovrummet följer därefter och här finns det plats för säng och nattduksbord. Badrummet är helkaklat och uppdelat med separat wc och dusch. Luftigt vardagsrum med fint ljusinsläpp från stort fönsterparti. Här finns det plats för soffgrupp, matgrupp samt inredning.

Bostaden är belägen på andra våningen och besitter en välplanerad planlösning med praktiska lösningar. Rummets väggar är målade med en behaglig färgsättning. Alldeles utanför bostaden så har föreningen egen uteplats som får nyttjas fritt av medlemmarna. Tittar solen fram ligger stranden eller parken alldeles i närheten.

I månadsavgiften om 3070 kr ingår värme, vatten och tv-kanaler (Tele 2).

På Liljeholmen bor du i en lugn boendemiljö med närhet till Vätterstranden, staden och precis runt knuten finns parker och natursköna områden med härliga promenadstråk. Detta är ett attraktivt och centralt läge och här bor du även med närhet till caféer, restauranger, bussförbindelser och andra vardagliga bekvämligheter.

Varmt välkommen med din intresseanmälan till oss på Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri!

Karta för Mellangatan 20B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-liljeholmen-jonkopings-kommun-mellangatan-20b-20741256

Avstånd till vatten: 200

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55451