Utgångspris: 1 850 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Mellangatan 18C

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 62 m²
  • Byggår: 1937

Liljeholmen är ett område som bara tycks bli mer och mer populärt för varje år som går. Här blir Vättern, stranden och Liljeholmsparken dina närmaste grannar!

Är du uppe tillräckligt tidigt på morgonen kan det hända att du möter människor i badrock som precis tagit ett morgondopp i Vättern. Medan du på bara några minuter når stadens centrum, får du samtidigt njuta av naturen med Rosenlunds sandbankar, dess lummiga promenadstråk och fantastiska solnedgångar. Själva placeringen, ett läge som beskrivs som Jönköpings mittpunkt, är perfekt ur alla vinklar – mellan centrum och stormarknad, nära natur, universitet, stationen, sjukhuset och citypulsen. Med det sagt är det inte konstigt att Liljeholmen har fått så pass mycket uppskattning.

I mitten av Liljeholmen finner du en tvårummare på 62 kvadratmeter som tack vare sin storlek ger alla rum gått om svängrum. I det här hemmet både hamnar och fastnar du gärna i det upprustade och lättarbetade köket. Storleksmässigt perfekt då matbordet inryms precis intill fönsterpartiet. Det stora vardagsrummet rymmer både soffgrupp och matsalsbord för dina nära och kära. Härifrån har du dessutom utgång till balkongen i ett soligt västerläge där de kommande varmare månaderna kommer spenderas som allra bäst. Här är ytskikten ompysslade och i alla rum möts du av smakfulla färgval och parkettgolv.

// Nina Gustafsson

Karta för Mellangatan 18C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-jonkopings-kommun-mellangatan-18c-21346787

Avstånd till vatten: 200

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55451