Utgångspris: 3 690 000 kr

Beskrivning av Villa Mätarevägen 10

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 111 m²
  • Byggår: 2023

Att flytta till ett helt nytt område, ett helt nybyggt hem, handlar inte bara om att vara först utan om att våga vara den som sätter ton till och skapar något nytt. Välkommen till Kalmars nya bostadsområde i Fjölebro.

Här väntar åtta kedjehus spänt på att den första ägaren ska vrida om nyckeln i låset, bära in flyttkartongerna och fylla varenda kvadratmeter med liv. Ett lättskött, modernt och kvalitativt boende endast 10 minuter från stadskärnan i Kalmar och ett stenkast från alla bekvämligheter i Lindsdal såsom matvarubutik, idrottsaktiviteter, förskola och skola.

De åtta kedjehusen i ett plan bjuder på två olika planlösningar. De båda hörntomterna på 111 respektive 109 kvadratmeter och 3 rum och kök. Resterande inrymmer 128 kvadratmeter fördelat på 4 rum och kök. Samtliga med lättskött trädgård, uteplats och asfalterad uppfart.

Arkitekturen är stilren och symboliseras av sina raka linjer och många fönster. Blågrå träfasader varvas med skogsgröna. En arkitektur som lever med årstiderna, som funkar när det är sol, när det regnar, när man är många och när man är få. Nätt, lätt och luftigt med få utvalda material som harmoniserar med varandra och låter ljusinsläppet vara i fokus. Tidlös ekparkett, ljusa vita väggar och grå klinker. En sammanvägd helhet som lirar fint tillsammans.

Enkelheten öppnar upp för att i stället vara kreativ med möblemanget. Oavsett vem du är eller vilka färger du har på din palett så har du chansen att få vara den första som sätter avtryck. Tänk att få vara den första att slita på parketten, hänga upp den första tavlan och fylla kylskåpet för allra första gången?

I dagsläget är 1 av 8 bostäder sålda.

För mer information om bostäderna samt visning vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Karta för Mätarevägen 10

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-fjolebro-kalmar-kommun-matarevagen-10-21347236

Avstånd till vatten: 1900

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39363