Utgångspris: 3.495.000 kr

Beskrivning av Villa Måsvägen 7

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 114 m²
  • Byggår: 1963

Välkommen till denna charmiga 1-plansvilla med en ljus och inbjudande interiör. Här hittar du en öppen planlösning med generösa sällskapsrum såsom vardagsrum och matsal, perfekt för umgänge och avkoppling.

På entréplanet möts du av ett rymligt sovrum som bjuder in till avkoppling och harmoni. Det erbjuder inte bara gott om förvaringsutrymme med garderober, utan även en imponerande walk-in closet. Dessutom finns ett badrum en suite som ger dig extra utrymme och komfort med både badkar och dusch. För den som önskar finns möjlighet att omvandla walk-in closet till ett extra sovrum, skräddarsytt efter dina behov. Köket är mycket trevligt och har generöst med inredning och bänkytor, dessutom stor och tilltalande matplats.

I källaren finner du flera praktiska boenderum, inklusive en gillestuga, sovrum och hobbyrum. Här finns också ett separat badrum med dusch för ökad bekvämlighet. Den effektiva uppvärmningen med jordvärme bidrar till både komfort och energieffektivitet.

Den rymliga och underbara altanen på baksidan av huset är ett fantastiskt ställe att njuta av solen från lunch till kväll, med en pittoresk utsikt över skogsdungen. Perfekt för avkoppling och sociala sammankomster.

Denna villa har ett utmärkt läge med närhet till affärer, badplatser och skolor, vilket gör den idealisk för familjer och alla som uppskattar bekvämlighet. Dessutom finns ett garage som ger praktisk förvaring och skydd för dina fordon.

Denna villa på Måsvägen 7 har verkligen allt – en bekväm och praktisk planlösning, högkvalitativa bekvämligheter och en fantastisk utomhusmiljö. Kom och upptäck denna pärla och upplev det bästa av Kalmar!

Karta för Måsvägen 7

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-bergavik-kalmar-kommun-masvagen-7-20818976

Avstånd till vatten:

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39359