Utgångspris: 1 195 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Mäster Gudmunds väg 22

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 44 m²
  • Byggår: 1937

Mysig etta med tillhörande garageplats. Bostaden har ett enastående läge och en magnifik utsikt över Vättern! Belägen i en vacker och ståtlig byggnad mitt på Bymarken, erbjuder denna bostad en perfekt kombination av historisk charm och moderna materialval. Detta gavelläge ger en känsla av privatliv och rymd, samtidigt som det erbjuder en fin utsikt över sjön Vättern och omgivande natur. Här finns möjlighet att uppleva vackra soluppgångar som färgar himlen och det glittrande vattnet i regnbågens alla färger.

Interiören är lika imponerande som omgivningen med bevarade originaldetaljer som ger en unik karaktär till lägenheten. Köket är utrustat med modern utrustning och erbjuder tillräckligt med arbetsyta för matlagning och underhållning.

En rejäl bonus är att köparen garanteras en garageplats.

Förutom den fantastiska lägenheten har du också tillgång till en härlig trädgård, där du kan njuta av de omgivande vyerna och koppla av med dina grannar. Med ett sådant privilegierat läge har du också närhet till allt som Jönköping har att erbjuda- restauranger, kaféer, shopping och kulturella sevärdheter. Här kan du leva en bekväm och sofistikerad livsstil i en unik och exklusiv miljö.

Kontakta ansvarig mäklare för att boka en privat visning av bostaden.

Karta för Mäster Gudmunds väg 22

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-bymarken-jonkopings-kommun-master-gudmunds-vag-22-20499997

Avstånd till vatten: 250

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55311