Utgångspris: 2 995 000 kr

Beskrivning av Villa Maskinvägen 11

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 113 m²
  • Byggår: 1970

Välkommen till denna charmiga suterrängvilla belägen på en härlig hörntomt i Taberg. Detta hem erbjuder en perfekt balans mellan bekvämlighet och naturskön omgivning. Den insynsskyddade baksidan som är ett riktigt smultronställe gränsar mot grönområde och bjuder på en rik växtlighet och ett inglasat uterum.

Entréplanet består av hall med plats för klädavhängning, bra sovrum, rymlig tvättstuga med duschhörna och bastu. På denna våning finns också ett rum som är perfekt för gäster eller som kontor samt ett garage för fordon eller familjens fritidsprylar.
På övervåningen möts du av ett vardagsrum med generösa umgängesytor (tidigare 2 rum) och utgång till balkong mot framsidan. Köket är fräscht och funktionellt och har utgång till den fantastiska baksidan där du kan njuta av naturen och din egna gröna oas. Ett helkaklat badrum och ett rymligt sovrum finns också på denna våningsplan.

Trädgården på baksidan är en riktig pärla som är perfekt för trädgårdsälskare och för att skapa minnesvärda stunder med familj och vänner. Denna villa erbjuder en unik möjlighet att bo nära naturen utan att kompromissa med bekvämligheten. På gångavstånd finns skola, förskola, lokaltrafik och mataffär. Missa inte chansen att göra detta hem till ditt eget!

Välkommen!

Karta för Maskinvägen 11

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-taberg-jonkopings-kommun-maskinvagen-11-21355699

Avstånd till vatten: 600

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56242