Utgångspris: 2 895 000 kr

Beskrivning av Villa Marieholmsstigen 3

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 193 m²
  • Byggår: 1986

Välkommen till denna pampiga villa belägen i det populära Svalliden/Marieholm i Oskarshamn. Med en boyta på generösa 193 kvadratmeter och hela sju rum och kök är detta hem idealiskt för den stora familjen eller för dig som gillar extra utrymme.

Denna pärla erbjuder också ett dubbelgarage, perfekt för bilentusiasten eller för att enkelt parkera två bilar. Här kan du glida in efter en lång dag och koppla av i lugn och ro. Skyddat läge på återvändsgata ger dig både privatliv och säkerhet – ett lugn mitt i vardagens puls.

Villan har också ett härligt inglasat uterum som förlänger sommarkvällarna och ger möjlighet till mycket trevliga middagar med vänner och familj. På tomten om 1397 kvadratmeter finns en trädgård med gräsmatta, perfekt för lek och spel eller för att odla egna grönsaker. Uteplatsen bjuder in till grillkvällar och soliga frukostar under bar himmel.

Närområdet erbjuder vacker natur med närhet till skog och grönområden, perfekt för sköna promenader och picknickar. Här kan du njuta av vardagens lugn och ro samtidigt som du har en bekväm närhet till skolan för de små.

Denna villa är med sitt läge en unik pärla. Den erbjuder både komfort och charm i mycket trivsam miljö. Missa inte chansen att kalla denna dröm till ditt hem – välkommen att upptäcka allt detta fantastiska boende har att erbjuda!

Karta för Marieholmsstigen 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-svalliden-marieholm-oskarshamns-kommun-marieholmsstigen-3-21359694

Avstånd till vatten: 1800

  • Oskarshamns kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 57251