Utgångspris: 1 875 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Majavägen 23

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 74 m²
  • Byggår: 2016

Denna underbara marklägenhet stod klar 2016 och man märker att varje detalj är genomtänkt. En fantastiskt mysig bostadsrätt, där du får en villakänsla, med bl.a. egen liten gräsmatta – Här kommer du bo bra!

Med en trivsam placering på gaveln får du förmånen att följa solens strålar från morgon till kväll. Morgonkaffet avnjuts på den charmiga baksidan medan kvällssolen omfamnar framsidan, perfekt för trevliga middagar och avkopplande stunder. Det tillhörande förrådet ger extra utrymme och bilen får en trygg plats i carporten – en extra förmån som ingår i månadsavgiften.

Inomhus möts du av moderna och ljusa ytskikt med generös takhöjd i köket. Köket som är från Ballingslöv är både stilrent och funktionellt, komplett med plats för ett stort matbord där familj och vänner kan samlas. Det helkaklade badrummet är utrustat med golvvärme och med både tvättmaskin och torktumlare. Behöver du ett extra sovrum? Inga problem! Med den flexibla planlösningen kan vardagsrummet enkelt delas av, och vips finns ett tredje sovrum.

Här bor du lugnt med närhet till kommunikationer, service, barnomsorg och nära till naturen. Detta är verkligen det ideala boendet för dig som söker det där lilla extra och som vill bo bekvämt och praktiskt!

Karta för Majavägen 23

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-lindsdal-kalmar-kommun-majavagen-23-20963060

Avstånd till vatten: 2000

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39363