Utgångspris: 1 690 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Majavägen 19

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 74 m²
  • Byggår: 2016

I omtyckta och barnvänliga Lindsdal står nu äntligen ett av de oerhört populära bostadsrättsradhusen i Brf Majavallen redo för nya ägare! Här presenteras en ljus och trevlig fyra om 74 kvm med sällsynta kvaliteter så som två härliga uteplatser. Modernt, stilrent och bekvämt är definitionen av detta boende.

Detta hem stod inyttningsklart så sent som 2016 och känslan av nytt lever kvar. Här erbjuds ett rymligt kök med fantastisk takhöjd och rymd, stort badrum med alla bekvämligheter som kan önskas, ljust sällskapsrum, ett större sovrum med generös klädförvaring samt två mindre sovrum. Allt bekvämt i ett plan! Två härliga uteplatser låter dig själv avgöra när du vill inta en plats i skuggan eller under solens värmande strålar. Interiört präglas bostaden av stilrena materialval så som klinker- och parkettgolv i ek. Tack vare sitt gavelläge bjuds du dessutom på ett fint ljusinsläpp från tre håll. Frukost på altanen, eftermiddagskaffe i skuggan, grillning under sommarkvällar och känslan av att kunna gå ut och känna gräset mellan tårna.. Ja, fördelarna är minst sagt många. Njut av bostadsrättens många och bekväma fördelar utan att gå miste om villakänslan!

På framsidan finns ett eget förråd och till lägenheten hör även en plats i carport. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och TV (basutbud via Telia).

Karta för Majavägen 19

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-lindsdal-kalmar-kommun-majavagen-19-20680195

Avstånd till vatten: 1900

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39363