Utgångspris: 4 495 000 kr

Beskrivning av Radhus Magnus Crusenstolpes väg 16

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 137 m²
  • Byggår: 1974

Välkommen till detta inbjudande radhus beläget på fridfulla Magnus Crusenstolpes väg 16 med en behaglig atmosfär och panoramautsikt över den skimrande Vättern och Jönköping City.

Detta välskötta radhus har genomgått noggranna uppgraderingar för att skapa ett hem som kombinerar modern komfort med en avslappnad livsstil. Det rymliga köket renoverades med omsorg år 2017 och erbjuder en perfekt balans mellan funktion och stil, komplett med Miele vitvaror av högsta kvalitet. Här finns gott om plats för matlagning och social samvaro.

År 2018 ersattes taket och kompletterades med solceller 2023, vilket inte bara minskar energikostnaderna utan även minskar den ekologiska fotavtrycket. För bekvämlighetens skull finns en installerad laddare till elbilar, vilket gör det enkelt och hållbart att äga och köra på el.

Badrummet, renoverat år 2021, har moderna bekvämligheter och stilrena detaljer vilket gör det perfekt för avkoppling och personlig vård.

Denna bostad är välplanerad med generösa sällskapsytor och trevliga sovrum, vilket skapar en bekväm och funktionell livsmiljö för hela familjen.

På baksidans härliga uteplats kan du njuta av solens strålar och samtidigt hänföras av utsikten över Vättern och Jönköping City. Det finns fina gräsytor för både avkoppling och lek på framsidan såväl som baksidan av huset.

Vätterslund är ett område med en fantastisk utsikt och med sin centrala placering, endast 2-3 kilometer från stadens centrum, erbjuder det både närhet till stadslivets pulserande energi samt en lugn och trygg atmosfär på lugna gator. För familjer är Vätterslund och just detta hem, särskilt lockande med sin närhet till förskola och lågstadieskola som ligger endast 100 meter bort. Bekvämt och tryggt för både barn och föräldrar. För den som pendlar eller önskar utforska staden finns också en busshållplats bara 200 meter från bostaden.

Välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

Karta för Magnus Crusenstolpes väg 16

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-6rum-vatterslund-jonkopings-kommun-magnus-crusenstolpes-vag-16-21333966

Avstånd till vatten: 450

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55311