Utgångspris: 2 395 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Lyftstigen kedjehus 12

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 113,7 m²
  • Byggår: 2023

GBJ Bygg lovar – du vågar!

Köp nyproduktion på ett tryggt och respektfullt sätt. När du köper bostad av GBJ Bygg har du en extra trygghet vilket medför en möjlighet att skjuta upp ditt tillträde upp till ett helt år om du inte lyckas sälja ditt befintliga boende. Likaså har GBJ Bygg RÄNTESÄKRAT föreningen under ett års tid från dagen föreningen hade sin första inflyttning. Med vår inbyggda trygghet behöver du inte oroa dig över att köpa en bostad där det finns flera andra till salu. Tills bostäderna får nya ägare köper GBJ Bygg dem och betalar alla avgifter så att bostadsrättsföreningen aldrig påverkas ekonomiskt. Det tycker vi känns som en trygghet.

Läs mer på följande länk, https://www.gbjbygg.se/projekt/kedjehus-och-lagenheter-i-mansarp/

Tvåplansvillorna kedjas ihop i två längor om fem respektive tre. De får en stenlagd entrégård mot öster som kan möbleras för morgonkaffet i solen eller en svalkande stund i skuggan på eftermiddagen. Husets gröna uteplats vetter mot väster och bjuder på ett trädäck och en privat gräsyta. Här lever du villaliv utan måsten, trädgårdsliv utan ansträngning, sommarliv när
det är som bäst. Som ett pärlband radas de mysiga kedjehusen upp med mellanliggande carportar och förråd. Med sina stora sällskapsytor, uteplats, balkong, fransk balkong och en grön täppa blir denna femrummare det perfekta hemmet för den aktiva familjen som gillar att umgås både ute och inne. Tack vare två stora och välutrustade badrum klarar ni också rusningstrafiken på morgonen utan gnissel.

Hållbar inredning med högklassig finish
Vi lägger mycket omsorg och eftertanke på de produkter som vi väljer till inredningen. Finishen och materialen är genomgående högklassiga. Du får eleganta och tidlösa ytskikt, gjorda för att hålla i många år. Vitvarorna kommer från kvalitetstillverkare. Väggarna är som standard vitmålade och du kan sätta din personliga prägel genom att välja till andra färger, fondtapeter och mer. Du har även möjlighet att välja exempelvis vitvaror och kulör på köksluckor med mera genom vårt tillvalssortiment!

Karta för Lyftstigen 16

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-5rum-mansarp-centralt-jonkopings-kommun-lyftstigen-kedjehus-12-20141741

Avstånd till vatten: 900

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56250