Utgångspris: 795.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Lybecksvägen 13C

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 63,5 m²
  • Byggår: 1971

Nu finns chansen att förvärva denna stilrent renoverade och moderna tvårummare som finns i den mycket populära och ekonomiskt stabila BRF Bruksgården. I avgiften ingår till och med hushållselen! Vi slås direkt av det trevliga köket och vardagsrummet som tillsammans med de väl tilltagna fönsterpartierna i två värdestreck skapar en rymd få förunnad. Alltigenom möts vi av nya och fräscha ytskikt som valts med omsorg för att på bästa sätt skapa en enhetlig och modern känsla, vilket minst sagt lyckats.

Hallen fungerar som bostadens hjärta, där vi når samtliga av lägenhetens rum. Köket går i stilrent vitt med gott om förvaring och stora arbetsytor där alla kan samlas.
Vidare in i lägenheten hittar du det trevliga vardagsrummet, Från vardagsrummet når vi den mysiga balkongen i härligt sydvästläge som bjuder in till mysiga stunder med vänner och familj, där vi kan njuta av såväl ljuvliga solnedgångar som vacker utsikt över den lummiga gården. Lägg därtill ett lättmöblerat sovrum med goda förvaringsmöjligheter i både garderob och rymlig klädkammare. Pricken över i:et är det helkaklade badrummet med egna tvättmöjligheter som förenklar vardagsbestyren. Detta är helt enkelt ett hem att trivas i!

Här bor vi i populär och stabil förening, med förmånen att elen ingår i månadsavgiften. I närheten finner vi all form av tänkbar service, grönskande natur och goda kommunikationer som gör att vi smidigt tar oss in till Kvarnholmen. För er som jobbar på Hansa City är det endast 10 minuter promenad över bron så är du framme. I föreningen finns övernattningslägenhet när vänner kommer på besök, gym, utegym, fotbollsplan, odlingslotter med mycket mera. En riktigt fin och ekonomiskt stabil förening med sina 272 lägenheter.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Lybecksvägen 13C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-kalmar-kalmar-kommun-lybecksvagen-13c-21273063

Avstånd till vatten: 2300

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39354