Utgångspris: 1 650 000 kr

Beskrivning av Villa Luveryd Norregård 3

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 140 m²
  • Byggår: 1927

Stig in i denna charmiga bostad som bär på en historia av genuin karaktär och möjligheter att forma till ditt eget hem. Med ett kök som har den lantliga charmen kvar bjuder fortfarande in till kulinariska äventyr, inklusive en funktionell vedspis som står redo att nyttjas.

På nedervåningen möts du av en varm och välkomnande atmosfär, med en vardagsrum som bjuder in till mysiga stunder framför en kamin. Trots att de två kakelugnarna inte för tillfället är i bruk finns det möjlighet att återställa dem till sin forna glans, och den stora hallen erbjuder gott om plats för att ta emot gäster och familj och skapar ett välkomnande atmosfär.

Det finns gott om potential att skapa ditt eget personliga utrymme på övervåningen. De generösa sovrummen erbjuder möjligheter till avkoppling och vila, med extra förvaringsutrymme i form av klädkammare och en balkong där du kan njuta av lugnet i omgivningen. Ett badrum finns på övervåningen med dusch.

Här finns moderna bekvämligheter för att hålla vinterkylan borta, med en luft/luft-värmepump och bergvärme som tillsammans skapar en behaglig inomhusmiljö året runt. En vattenberedare på 110 liter ser till att det alltid finns varmt vatten till hands, även under de mest krävande dagarna.

Utomhus finns gott om utrymme för hobbyverksamhet och förvaring, inklusive ett garage med plats för en bil och ett vedskjul för förvaring av ved till vedspisen. En hundgård och snickarbo ger möjligheter till ytterligare aktiviteter och förvaring, med potential för ett stall där två hästboxar får plats och ett rymligt loft för förvaring av utrustning eller där kreativiteten sätter gränserna.

Fastigheten är ansluten till avlopp via en delad trekammarbrunn med infiltration och har en egen brunn för vattenförsörjning. Den stabila krypgrunden ser väldigt fin ut när man kollar genom luckan ger en trygg grund för framtida ägare att bygga vidare på.

Välkommen att kontakta mig för mer information.

Karta för Luveryd Norregård 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-rydaholm-varnamo-kommun-luveryd-norregard-3-21348607

Avstånd till vatten: 1500

  • Värnamo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 33177