Utgångspris: 3 595 000 kr

Beskrivning av Villa Lundgatan 39

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 155 m²
  • Byggår: 1975

Nu finns chansen att förvärva en riktig pärla till bostad! Här erbjuds en välvårdad och genomtänkt familjevilla belägen på populära Lundgatan i Habo. 155/64 kvadratmeter uppdelat på 1½-plan samt isolerat dubbelgarage (byggt 2014), inglasat uterum, stort trädäck med spa-bad och en härlig trädgård. Huset är i mycket gott skick och präglas av moderna lösningar och praktiska funktioner.

På entréplan finns ett sovrum, vardagsrum, kök med matplats, kontor, badrum, tvättstuga samt stort garage om ca 64 kvm med ett inrett tonårsrum. På övre plan finns ett stort allrum, tre sovrum, toalett samt en klädkammare.

Stora uteplatser som fångar solen från tidig morgon till sen kväll. Uterummet är isolerat och förlänger på så vis säsongen, här finns även en mysig braskamin och öppningsbara glaspartier. På altanen kan man bubbla i ett lyxigt spa-bad med insynsskyddat läge.
Rymlig trädgård på baksidan med stora lekytor och en grillplats. Framsidan är lättskött med stilig stensättning som ger huset ett trevligt förstaintryck!

På Lundgatan bor man i ett lugnt och populärt bostadsområde med övervägande barnfamiljer och begränsad trafik. Direkt närhet till skola, förskola, lekplatser, busshållplats och promenadstråk. Några minuters bilväg bort finns matbutik, affär, gym och tågstation.

Huset är helt inflyttningsklart och flera större renoveringar är redan utförda.
Man har verkligen tänkt till i alla val och skapat ett hem som förenklar vardagen, såsom:
*Smart-belysning
*Mörkläggningsgardiner
*Elstyrd markis
*Digitala lås (Yale)
*Tonårsrum i garaget
*Fjärrstyrda garageportar
*Sensorstyrd belysning i garaget
*Fiberanslutning
*Anslutning för 26 ampere
*Larm med kameror
*Ringklocka kopplad till telefon

Detta är definitivt en bostad som bör upplevas på plats, välkomna på visning!
Välkomna att höra av er till ansvarig mäklare Mattias Nilsson på 0739447031 för mer information eller för att framföra ert intresse!

Karta för Lundgatan 39

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-habo-habo-kommun-lundgatan-39-21354376

Avstånd till vatten: 1200

  • Habo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56633