Utgångspris: 3 450 000 kr

Beskrivning av Villa Lundgatan 11

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 158 m²
  • Byggår: 1976

Upptäck denna fantastiska möjlighet att äga en drömlik familjevilla på den idylliska Lundgatan 11, belägen i det eftertraktade och barnvänliga området Stora kärr. Med en trädgård som omfamnar dig med sin grönska och lugn, erbjuder denna charmiga villa en perfekt tillflyktsort för dig och din familj.
När du kliver in i detta hem möts du av en rymlig och genomtänkt planlösning som sträcker sig över 158 kvadratmeter fördelade på två våningar. Med hela fyra sovrum (möjlighet till fem sovrum) och två badrum med dusch finns gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Den praktiska groventrén tillsammans med det rymliga klädvårdsrummet och garaget bidrar till en bekväm och funktionell vardag, medan den trevliga braskaminen skapar en varm och inbjudande atmosfär under mysiga kvällar.
Centralt i huset finner du det rymliga vardagsrummet, som blir en naturlig samlingspunkt för familjen. Här finns gott om plats för både middagar vid matbordet och avslappnade stunder i soffan.

Lundgatan 11 är mer än bara en adress, det är en livsstil. Med närhet till utmärkta kommunikationer mot Jönköping och bekväma gång- och cykelavstånd till skolor och förskolor, blir vardagen både smidig och bekymmersfri för både stora och små.
Dessutom erbjuder området ett rikt utbud av fritidsaktiviteter, från idrott till hälsa och välbefinnande, vilket gör det till den ultimata platsen att kalla hemma för en aktiv familj.

Varmt välkommen att anmäla er till visningen och upplev charmen på Lundgatan 11.

För ytterligare information och för att boka din privata visning, vänligen kontakta ansvarig mäklare Johan Agnesund på 072-666 94 17.

Karta för Lundgatan 11

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-stora-karr-habo-kommun-lundgatan-11-21321486

Avstånd till vatten: 1100

  • Habo kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56633