Utgångspris: 1 395 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Lovisagatan 31C

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 67,5 m²
  • Byggår: 1948

Välkommen till Brf Näktergalen 4 – ditt nya hem i en omtyckt och välordnad bostadsrättsförening!

Högst upp i ett fritt och lugnt läge, hittar du den perfekta trean med ett badrum och en separat toalett. Föreningen har nyligen genomgått en uppgradering med nya treglasfönster, vilket säkerställer en tyst och avskild atmosfär. Lägenheten är en fräsch och ljus trea på 67 kvadratmeter med ett funktionellt och lite retroinspirerat kök som öppnar upp mot en mysig matplats. Det rymliga vardagsrummet kan lätt inredas både kreativt och generöst och har utgång till den stora balkongen.

Badrummet och toaletten är delvis helkaklade och det stora sovrummet har tapetserade väggar, parkettgolv och två garderober. Det mindre sovrummet har plats för en stor säng och har även det tapetserade väggar samt parkettgolv.

I månadsavgiften ingår inte bara värme, vatten och bostadsrättstillägg, utan även ett grundutbud av tv-kanaler och bredband vilket ger dig en extra fördel i denna trivsamma bostadsrättsförening. Dessutom ingår två förråd till lägenheten för praktisk förvaring.

Föreningen erbjuder parkeringsplatser med laddboxar, så du kan enkelt ladda din elbil medan du bor här. Föreningen har även tillgång av en gästlägenhet, vilket är perfekt när vänner eller släktingar kommer på besök. Föreningen har två tvättstugor samt ett hobbyrum/snickarbod. Med livsmedelsbutik och pizzeria som närmsta granne, gör vardagen enkel och bekväm. Med kollektivtrafiken och busslinje 3 transporterar du dig hållbart och snabbt med täta turer på nära avstånd.

Välkommen på visning och upptäcka alla fördelar med att bo i Brf Näktergalen 4.

Karta för Lovisagatan 31C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-grashagen-jonkopings-kommun-lovisagatan-31c-21324269

Avstånd till vatten: 1200

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55472