Utgångspris: 1 350 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Lovisagatan 25C

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 54,5 m²
  • Byggår: 1948

Välplanerad tvåa i en av Jönköpings mest stabila föreningar – Brf Näktergalen. Lägenheten känns verkligen som ett hem, där den välplanerade insidan skapar förutsättningar för ett trivsamt boende.

Lägenheten – Planlösningen består av ett stort vardagsrum som ligger intill köket, med direkt access till en härlig balkong i söderläge. Hallen kompletteras med en stor klädkammare som ger god förvaringskapacitet. Sovrummet är rymligt och ger plats för extra förvaring. Badrummet är från föreningens stambyte.

Föreningen – På senare år har det blivit viktigt att välja bostäder som är del av bra föreningar. Bostadsrättsföreningen Näktergalen är känd för sin goda ekonomi, sin välskötta fastighet och den bekymmersfria och välfungerande förvaltningen. Den goda ekonomin gör att du kan känna dig trygg med din boendekostnad och dessutom borgar den låga belåningen för en god värdeutveckling på din investering. Ett riktigt stambyte genomfördes år 2000 – och utöver det har föreningen gjort fönsterbyte (2022), dränering (2013), fasadrenovering (2010) och takbyte (2005).

Omgivningarna – Att ha sitt hem på Gräshagen är både lugnt och praktiskt. Oavsett färdmedel är det smidigt att ta sig både till stan och de större vägarna, nära ut på riksväg 40. Torpa och city finns ett par minuter bort och 3:ans buss stannar strax utanför huset. I närheten finns trevliga grönytor, promenadstråk och Vattenledningsparken. På den egna gatan finns både ICA-butik och Pizzeria. Ett smidigt och praktiskt läge!

Välkommen på visning!

Karta för Lovisagatan 25C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-grashagen-jonkopings-kommun-lovisagatan-25c-21335328

Avstånd till vatten: 1100

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55472