Utgångspris: 1.695.000 kr

Beskrivning av Fritidshus Lövängsvägen 170

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 111 m²
  • Byggår: 1998

Trivsamt boende med lugnt lantligt läge i byn Hörlösa ca 3 mil norr om Borgholm. Härlig tomt omgärdad av syren med plats för den stora familjen. Om du lockas av de öppna Öländska landskapen och närhet till både kust och natur kan detta vara något för dig. Här trivs hela familjen, stort plus med fristående gästhus, centraldammsugare och fiber.

På den stora tomten finns idag boningshus, gästhus samt cykelförråd, verktygsbod och vedbod. Blåklockan, som det stora huset kallas, rymmer idag tre sovrum, separat kök, vardagsrum, två badrum, tvättstuga och hall. I gästhuset finns eget kök, badrum, allrum och sovrum på övervåningen. Detta hus renoverades 2007- kvar att göra är att koppla avloppet till 3-kammarbrunnen. Bostaden hyrs med fördel ut för lägre omkostnader.
Här bor ni med ett avskilt och lugnt läge med bra utgångspunkt på Öland. Till den vackra stenkusten vid Kalmarsund är det ca 3 km. Till Östersjön, sandstrand och fina gäddfiskevatten är det ca 4 km.
Till kustbyn Sandvik med hamn, badstrand, restauranger och affär är det ca 9 km. Till norra Ölands centralort Löttorp är det ca 10 km. Till affär i Källa ca 3 km. Spelar du golf har du här bara ca 7 km till Källatorps fina 18 håls golfbana.

Karta för Lövängsvägen 170

https://www.hemnet.se/bostad/fritidsboende-4rum-horlosa-borgholms-kommun-lovangsvagen-170-21294458

Avstånd till vatten: 2200

  • Borgholms kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 38770