Utgångspris: 875 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Lötvägen 58

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 80 m²
  • Byggår: 1981

Ljus och helrenoverad 3:a med en särskilt härlig sommarkänsla med egen uteplats på loftgången.
Hela lägenheten är modernt och medvetet renoverad med bland annat kök, badrum, ytskikt och smart teknik – färdigt att flytta in direkt!

Med två generösa sovrum och ett rymligt vardagsrum samt en bra planlösning i köket upplevs lägenheten som social och faktiskt lite större än vad kvadratmeterna visar.

Starta dagen med härlig kopp kaffe och lite vitamin D i soluppgången, ta sedan en härlig promenad eller löprunda i naturen runt hörnet medan barnen sparkar boll på multiplanen eller sätter kroppen i rörelse på någon av lekplatserna i närheten.
Efter en sväng till centrala Kalmar (med bussen kanske?) blir det dags att handla mat på den lokala matbutiken och givetvis används grillplatsen i området flitigt – läge att lära känna de trevliga grannarna?
Föreningen har dessutom ordnat med gym, bastu och lokal för uthyrning, så här lämnas inte mycket övrigt att önska!
Köket är tillräckligt stort för att släkt och vänner ska kunna avnjuta middagen tillsammans och för dig som vill ta det lugnt och hämta energi på kvällen är vardagsrummet den naturliga samlingsplatsen – varför inte poppa popcorn och starta en film?

Smedby är en liten ”stad” i sig själv där du har nära till förskola, skola, pizzeria, matbutik, frisör, ja nästan allt som behövs i vardagen.

Söker du ett prisvärt boende på bekvämt avstånd från centrala Kalmar och med närhet till naturen?
Då är det här en lägenhet som du bör komma och titta på!

Kontakta mäklaren för ytterligare information.
Välkommen!

Karta för Lötvägen 58

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-smedby-kalmar-kommun-lotvagen-58-21334607

Avstånd till vatten: 1900

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39471