Utgångspris: 750 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Lötvägen 18

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 80 m²
  • Byggår: 1982

Återigen har vi fått förtroendet att förmedla ett trevligt bostadsrättshus på populära Löten.
Lägenheten är invändigt ombyggd till en fyra (trea på pappret) med stor balkong – som även fungerar som entré. Här fångar ni dagens solstrålar och kan inta såväl frukost, lunch som middag.

Redan i hallen känner man sig hemma. Här finns gott om plats och det är härifrån vi når bostadens 3, ja du läste rätt! – 3 sovrum. Köket är rymligt och här får du enkelt plats med det stora matbordet utan att det känns trångt. Köket har gott om arbetsytor och är utrustat med ny kyl och frys i fullsize. Det är också från köket som du når vardagsrummet. Badrummet är renoverat med kakel och klinker och installerad tvättmaskin vilket underlättar i vardagen om man inte vill nyttja föreningens stora gemensamma tvättstuga. Bostaden fungerar alldeles utmärkt för en familj om 4 personer, bo kollektivt med vänner eller som uthyrning av rum då såväl kök, vardagsrum som badrum nås utan att man behöver passera något utav sovrummen.

Föreningen har fina gemensamma utrymmen – bastu, gym, tvättstuga och föreningslokal. I Smedby bor du med närhet till landet men ändå nära stans bekvämligheter. På knappa 15 minuter med bussen är du mitt i centrala Kalmar. Skola/barnomsorg och service finns inom ett promenadavstånd på 200 meter och bara några steg bort ligger fin natur med härliga strövområden.

Jag ser fram emot att träffa er på visningen!

Karta för Lötvägen 18

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-smedby-kalmar-kommun-lotvagen-18-21342914

Avstånd till vatten: 2000

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39471