Utgångspris: 3.375.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Lönnholmsgatan 8B

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 87 m²
  • Byggår: 2021

GAVELLÄGENHET I BRF FÅGELN!

Stort plus i kanten är att HSB Göta var snabba med att låsa räntan för föreningens lån. En 3-åring på 1,52% och en 5-åring på 1,66% resulterar till stabil framtid.

Välkommen till BRF Fågeln, där denna fantastiska trea väntar på sin första ägare! Denna bostad är helt nyproducerad och har en imponerande boyta på 87 kvm. Lägenheten är belägen på gaveln mellan Lönnholmsgatan och Mellangatan. Detta ger mer ljusinsläpp och fönster åt inte bara två utan faktiskt tre väderstreck!

Interiört är lägenheten en modern dröm, med högkvalitativa ytskikt och moderna bekvämligheter. Vardagsrummet är rymligt och ljust, perfekt för att umgås med familj och vänner. De stora fönstren fyller rummet med naturligt ljus.

Köket erbjuder moderna vitvaror och gott om förvaringsutrymme. Här kan du laga god mat och bjuda in dina nära och kära till en härlig middag.

De två sovrummen är också ljusa och rymliga, med gott om plats för att göra dem till en bekväm plats att sova och koppla av på. Är ni fler i familjen som ibland hälsar på finns en trevlig övernattningslägenhet i föreningen. Garageplats finns tillgängligt vid inflytt och från trevliga innergården når man även den fullt utrustade tvättstugan man valde att bygga. Riktigt bra!

Sammantaget är detta en fantastisk möjlighet att äga en rymlig, modern och stilfull bostad på en eftertraktad adress. Kom och se det själv och upplev det bekväma och moderna livet som Fågeln har att erbjuda!

Kontakta Johan eller Ellen för mer information!

Karta för Lönnholmsgatan 8A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-liljeholmen-jonkopings-kommun-lonnholmsgatan-8b-20995595

Avstånd till vatten: 200

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55450