Utgångspris: 1 595 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Lönnholmsgatan 6B

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 47,2 m²
  • Byggår: 1957

Välkommen till Lönnholmsgatan 6B, här bor man perfekt placerat mellan stad, sjö och natur i en lägenhet som är starkt präglad av en renoverad och stilmedveten interiör. Hit flyttar man rakt in utan att behöva ombesörja tidskrävande och kostsamt underhåll.

Lägenheten, som ligger bekvämt belägen en trappa upp, stoltserar med renoverat kök och badrum, rymlig planlösning med smart sovalkov, snygga golv, goda förvaringsmöjligheter med flertalet garderober i hallen och inte minst en södervänd balkong. Det här är en inflyttningsklar bostad som lämpar sig perfekt för såväl studenten, övernattaren, singeln eller det yngre paret.

Området i sig behöver ingen närmre presentation, utan Liljeholmen är en av stans mest populära stadsdelar att bosätta sig på. Det är gångavstånd in till stan, smidiga cykelvägar och bra kommunikationer. För den studerande så har man ca 9 min cykeltur till högskolan. Ett par stenkast från lägenheten ligger en av Vätterns vackraste sandstränder med stora grönområden, strandpromenad, grillplatser och bad. Lite längre upp för backen mot Rosenlund finns Rosariet som med sitt vackra yttre är väl värt ett besök. Precis som Liljeholmsparken som erbjuder minigolf, glass och mysig natur.

Allt som allt erbjudes här en bostad som kombinerar ett lugnt men citynära läge, stilren design och hög komfort. Dessutom paketerat i en stabil bostadsrättsförening med sund ekonomi och välskött fastighet. Helt enkelt ett boende med utmärkta förutsättningar för att uppleva det bästa av Jönköping. Välkommen!

Karta för Lönnholmsgatan 6B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1,5rum-liljeholmen-jonkopings-kommun-lonnholmsgatan-6b-21341569

Avstånd till vatten: 150

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55450