Utgångspris: 1 650 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Linnégatan 18A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 76 m²
  • Byggår: 1938

Välkommen till denna charmiga lägenhet belägen på Linnégatan, i centrala Huskvarna.
Denna pärla erbjuder ett bekvämt boende med det mesta runt hörnet. Lägenheten som ligger på högsta våningen har ett härligt ljusinsläpp som sprider sig vidare på de ljusa ytskikten.

Den mysiga lägenheten består av två rum och ett separat kök. Det rymliga köket rymmer en matplats perfekt för måltider och sociala stunder. Sovrummet är ombonat och erbjuder gott om förvaringsutrymme. Vardagsrummet är inrett med möjlighet till olika sittgrupper, perfekt för både familjemys och avkoppling. Badrummet med vitt kakel på väggarna är utrustad med duschhörna, takdusch samt handdukstork.

Utanför lägenheten finns en gemensam balkong som alla i föreningen får nyttja. Denna balkong har främst nyttjats av nuvarande ägare som har njutit av goda helgfrukostar i soligt söderläge.

Boendet har ett utmärkt läge med närhet till alla bekvämligheter och service som Huskvarna har att erbjuda. Här finns shopping, restauranger och andra nöjen inom bekvämt räckhåll. Dessutom finns det närhet till vacker natur såsom Huskvarnabergets naturreservat för härliga promenader eller utflykter.

Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en perfekt kombination av bekvämlighet, charm och närhet till både stadsliv och natur. En idealisk plats att kalla hemma för den som söker det bästa av båda världarna.

Karta för Linnégatan 18A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-huskvarna-jonkopings-kommun-linnegatan-18a-21333260

Avstånd till vatten: 400

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56132