Utgångspris: 1 595 000 kr

Beskrivning av Villa Lillholmsvägen 12

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 145 m²
  • Byggår: 1976

På en av de populära gatorna i Hok ligger detta charmiga hus med 145 kvm boarea. Villan har nytt yttertak, nya tre glasfönster, från 2017, och en ny luftvärmepump, från 2023.

Hemmet har ett rymligt vardagsrum med stora fönster som släpper in max ljus och en härlig kamin som skapar en mysig stämning. Köket är ett hemtrevligt kök ,det har gott om förvaringsutrymme. De fyra sovrummen är rymliga och ljusa, finns även möjlighet till ett femte sovrum.

Bostaden har en uteplats med som är perfekta för avkoppling, även en stensatt plats där det finns bra plats för grillen. Dessutom finns en stor trädgård med ett uthus för förvaring . Inga grannar på baksidan eller på en sida.
Huset ligger på en återvändsgata det blir minimal med trafik, perfekt för en barnfamilj.

Detta charmiga hus i Hok är perfekt för den som söker en avkopplande livsstil . Boka in en visning för att upptäcka allt som det här hemmet har att erbjuda!

Närhet till Torsvik och Stigamo gör att restiden blir endast 15 minuter, även till Jönköping och Nässjö är restiden max 30 minuter. Tåg och buss finns att tillgå.
Även den fina Hooks Herrgård finns 5 minuter bort, där finns möjlighet att äta gott, gå och njuta av spaa en dag när man vill skämma bort sig och njuta eller spela en golfrunda.

Huset är besiktigat och det finns en energideklaration.

Varmt välkomna till ev ert nästa boende.

Karta för Lillholmsvägen 12

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-vaggeryds-kommun-lillholmsvagen-12-21308637

Avstånd till vatten: 750

  • Vaggeryds kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: