Utgångspris: 1 795 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Lillgatan 44A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 54 m²
  • Byggår: 1942

Välkomna till Lillgatan 44A, en fin minitrea på underbara Liljeholmen. Bostaden ligger på gaveln mot tyst gågata. Här kommer solen på besök i köket på morgonen för att sedan leta sig runt huset till den inglasade balkongen framåt eftermiddagen och kvällen.

Den generösa takhöjden och de breda fönsterbrädorna i sten är tidstypiska detaljer som man kan stoltsera med. Dess kvadratmeter om 54 är mycket välplanerade och känslan är att ytan är större än det angivna, mycket tack vare den högre takhöjden. Köket är renoverat 2014 och går i klassisk färgsättning. Rummet innanför köket används idag som matrum men kan lika gärna bli ett sovrum om familjens sammansättning talar för det. Det charmiga brädgolvet följer oss i alla rum och skapar en fin helhet.

Vardagsrummet och dess förlängning ut till den väl tilltagna balkongen ger dig fina ytor att umgås på och blir det naturliga valet när gästerna kommer på besök. Den inglasade balkongen är i bra storlek och ger möjlighet till ett ordentligt möblemang. Ligger med eftermiddags- och kvällssol, helt underbart att kunna landa här efter en arbetsdag. Sovrummet som ligger vägg i vägg med vardagsrummet sitter också inne med en stor yta och här ryms dubbelsängen utan några problem.

På Liljeholmen bor du nära både strand, stad och park. Nu på sommarhalvåret kan du inte bo bättre med kort promenad till Vättern för ett svalkande dopp eller till Liljeholmsparken med picknickkorgen. Dessutom har du både gång- och cykelavstånd till citykärnan där du hittar stort utbud av restauranger, butiker och caféer. Läget är med andra ord helt perfekt!

Föreningen har tecknat ett avtal med Telia (fiber) där både tv och internet ingår till en förmånlig kostnad om 200 kr/mån. En förening där det är ordning och reda, dessutom med låg belåning.

Karta för Lillgatan 44A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-liljeholmen-jonkopings-kommun-lillgatan-44a-21327808

Avstånd till vatten: 150

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 55451