Utgångspris: 1.850.000 kr

Beskrivning av Radhus Lillåsavägen 51

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 82 m²
  • Byggår: 1947

Upptäck charmen i Norrahammar och njut av den idylliska atmosfären som omger detta trivsamma radhus på Höggärdets höjder. Här möts du av en perfekt balans mellan det lugna lantliga livet och bekvämligheterna av ett stadsboende. Med sina generösa 82 kvadratmeter boarea och ytterligare 37 kvadratmeter biarea erbjuder detta radhus en omsorgsfullt planerad och välkomnande atmosfär. Varje kvadratmeter är utnyttjad på ett smart sätt för att maximera komforten och funktionaliteten.

För den miljömedvetna individen är detta hem något att titta på. Den vattenburna uppvärmningen, levererad via en effektiv bergvärmeanläggning, ger inte bara en behaglig inomhusmiljö utan också en hållbar och energieffektiv lösning. Här finns ingen kompromiss när det gäller att skapa en miljövänlig och kostnadseffektiv uppvärmning.
Det bekväma livet blir ännu enklare med gemensamhetsanläggningen som tar hand om vattenförsörjning, sophämtning och till och med parkeringsplatser. Här kan du njuta av fördelarna med en gemenskap som arbetar tillsammans för att göra din vardag så smidig som möjligt. Med indragen och ansluten fiber är också den digitala infrastrukturen säkrad framöver.

Stig ut genom dörren och upptäck den nästan lantliga känslan som omger detta radhus. En inglasad altan och en öppen uteplats blir förlängningen av ditt vardagsrum, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Och för att ge boendet en extra dimension och välbefinnande, finns en bastu och ett badrum i källarplanet – en plats att koppla av för egen rekreation. Ett bekvämt boende som omfamnar dina önskemål och behov på ett sätt som gör varje dag till en glädje. Välkommen till Höggärdets höjder, där ditt nya kapitel kan börja – fyllt av trivsel, skönhet och det bekväma livet du förtjänar.

Med denna försäljning följer Länsdeklarerat plus som innebär extra trygghet. Här har boningshuset genomgått en överlåtelsebesiktning och en doldafel försäkring har tecknats i samband med försäljningen. Välkomna att boka er på presenterade visningstillfällen. För övriga frågor och vid förfrågan om extra visning kontakta ansvarig mäklare Berndt Lindberg på mobilnummer 0734-131102.
Karta för Lillåsavägen 51

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-3rum-norrahammar-jonkopings-kommun-lillasavagen-51-21291017

Avstånd till vatten: 750

  • Jönköpings kommun
  • Jönköpings län
  • Postkod: 56230