Utgångspris: 1.795.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Lilla vägen 4

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 120 m²
  • Byggår: 2018

Varmt välkommen till detta praktiska och moderna bostadsrättsradhus i populära och lugna Vimpeltorpet! Här finner du den perfekta harmonin mellan husets rymlighet och lägenhetens bekvämlighet. Den välskötta trädgården ger dig möjligheten att njuta av utomhuslivet, samtidigt som du kan glädjas åt ett bekvämt och underhållsfritt boende i bostadsrättsform. Bostaden erbjuder en carport och ett praktiskt förråd precis utanför dörren.

Bostaden stod klara för ca fyra år sen och är fortfarande som i nyskick, bara att flytta in och njuta direkt. Hemmet disponerar två plan på sammanlagt 120 väl planerade kvadratmeter. På entréplan finns de sociala ytorna med kombinerat kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Från vardagsrumdelen når du även bostadens trevliga trädgård med härligt västerläge. På entréplan finner vi även stort badrum med både tvättmaskin och torktumlare och ett sovrum med gott om förvaring.

På det övre planet finner vi tre stycken rum, två som passar perfekt som sovrum samt ett mindre rum som går att nyttja antingen som kontor eller gästrum. Vi hittar även ett allrum med en trevlig fransk balkong i västläge. I anslutning till huset finner vi en generös uppfart med carport.

När man kommer in i Vimpeltorpet så slås man direkt av den här nya fräscha känsla där en helt ny stadsdel har kommit fram under senaste åren. Här har man både har närheten in till stan med bussar som går var 10 minut samt att grönområden växer näst intill på knuten.

Karta för Lilla vägen 4

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-5rum-vimpeltorpet-kalmar-kommun-lilla-vagen-4-20951555

Avstånd till vatten: 1900

  • Kalmar kommun
  • Kalmar län
  • Postkod: 39361